VEILIGHEID BOVEN ALLES (deel 1)

VEILIGHEID

Hoewel we een groot deel van 2020 massaal aan ons huis vastgekluisterd zaten, was diefstal nog steeds de meest voorkomende criminele activiteit. (bron: federale politie, https://www.statistiekvlaanderen.be/nl/geregistreerde-criminaliteit-0 )

Veiligheidsgevoel verhogen door een elektrisch hekken

Wij weten maar al te goed, hoe belangrijk een veiligheidsgevoel is (zie eerder). Na een inbreuk op je terrein, in je huis, wanneer een onbekende met iets van je bezittingen gaat lopen, voel je je echt “meh” (de film Emoji movie al gezien?). Schrik kruipt erin, zelfs wanneer je het van jezelf niet verwacht.

Wist je dat we bij Lastamar gebruik maken van een automatisatie met een ‘rolling code’ voor het elektrische hekken . Dit voorkomt dat men een vaste code kan hacken. Telkens wanneer je de poort of het hekken opent, verandert de code. Op deze manier omzeilen we het toestel dat inbrekers gebruiken (dat toestel ‘luistert’ naar de frequentie van de afstandsbediening en kopieert het dan). Gezien zo’n toestel gemakkelijk online te koop is, is het voor Lastamar een minimum aan standaard veiligheidsmaatregelen voor onze klanten.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de hekkens volledig sluiten. Dan kunnen de inbrekers het elektrische hekken niet van aan de zijkant manueel open duwen.

Heb je zelf een ouder elektrisch hekken, maar met een vaste code? Neem gerust contact op, we kunnen het systeem omschakelen en jou een betere veiligheid geven.

Iedereen heeft recht op een plekje van zichzelf, om te zijn wie je bent (We zijn volledig mee met het thema van De Warmste Week 2021) en je daar heel veilig te voelen.

Diefstalpreventie| Veiligheid (deel 2)

mail@lastamar.be
+32 9 396 80 08
BE 0538.659.212

Spieveldstraat 45 | 9160 Lokeren
Industrieterrein E17/3