WIE ZIJN WE?

Na de jeugd is het tijd om op te groeien.
Met een heel grote liefde voor lassen, richtte Benjamien Lastamar op.
Lastamar was ooit het kleine broertje van Betoled. Vandaag, door het geven van goede service en afleveren van kwalitatieve eindproducten, spreken we van een volwassen bedrijf.

Door de sterke groei en Benjamien zijn voorkeur aan handwerk boven bureauwerk, kwam vrouwlief Kelly ook in de zaak.

Het atelier is gelegen te Beveren, Oost-Vlaanderen. Ons machine- en wagenpark breidt nog steeds uit. We beschikken over een eigen spuitcabine, hoogtewerker, graafmachine, CNC-plasmabrander, … We geloven enorm in de toekomst en blijven daarom investeren in (nieuw) materiaal.

We houden van een uitdaging, maar kleine werkjes schrikken ons niet af (volgens grootmoeders wijsheid: “Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd”).

Gezien Benjamien ook software architect is, kan hij zijn hart ophalen bij geautomatiseerde poorten. Speciale programmaties of simpele open-en-dicht-knopjes geven hem die extra afwisseling die de job heel variërend maakt.

Benjamien is geen geboren verkoper, maar hij is meester in zijn vak. Wanneer je hem spreekt over jouw project, dan voel je zijn enthousiasme en (h)erken je zijn kennis. Hij geeft je in alle eerlijkheid advies, zelfs wanneer dit “spreekt tegen zijn winkel”. Hij houdt rekening met je droom én je budget. Je weet niet wat je mist, tot wanneer je een gesprek had met Benjamien.

Weten waarom je voor Lastamar kiest?

  • de zaakvoerder werkt zelf mee
  • eerlijk en creatief-met-budget advies
  • vlotte communicatie: je spreekt rechtstreeks met de zaakvoerder
  • specialisatie in aluminiumconstructie
  • 3D tekening voor productie

info@lastamar.com
+32477 133 842
BE 0538.659.212

Pareinpark 24 | 9120 Beveren
Brusselsesteenweg 473 | 9090 Melle