WIE ZIJN WE?

de lasser in beschermende laskledij houdt zijn lashelm vast die hij gebruikt tijdens het lassen van schuifpoorten

LASSER

Benjamien heeft van zijn hobby zijn stiel gemaakt. Hij vermaakte als tiener twee kapotte lasposten tot één werkende.
Hiermee knutselde hij: eerst was dat prutsen aan brommertjes, daarna het opkalefateren van rally auto’s. Een echt klassiek geval van “boys and their toys”. Gaandeweg al spelend en knutselend, kreeg hij almaar meer kennis en kunde. Toegegeven, als tiener staan lassen, gaat gepaard met vallen (of eerder verbranden) en opstaan.

Na de jeugd is het tijd om op te groeien.
Met een heel grote liefde voor lassen, richtte Benjamien Lastamar op.
Lastamar was ooit het kleine broertje van Betoled. Vandaag, door het geven van goede service en afleveren van kwalitatieve eindproducten, spreken we van een volwassen bedrijf.

een stuk metaal wordt afgemeten met een rolmeter om nadien af te knippen op de knipbank. Dit stuk wordt gebruikt om een lasconstructie voor een metalen kast gecombineerd met hout te maken.
Zaakvoerder Benjamien en zijn vrouw Kelly vormen het team achter Lastamar. De omhelzing voor de automatische poort staat symbool voor hun samenwerking

HET TEAM

Door de sterke groei en Benjamien zijn voorkeur aan handwerk boven bureauwerk, kwam vrouwlief Kelly ook in de zaak.

Het atelier is gestart te Beveren, Oost-Vlaanderen en we hadden ook een vestiging in Melle. In juli 2023 verhuisde het bedrijf naar een groter industriepand op het industrieterrein E17/3 te Lokeren: ruimte voor groei en toffe projecten.

Ons machine- en wagenpark breidt nog steeds uit. We beschikken over een eigen spuitcabine, hoogtewerker, graafmachine, CNC-plasmabrander, … We geloven enorm in de toekomst en blijven daarom investeren in (nieuw) materiaal. We houden van een uitdaging, maar kleine werkjes schrikken ons niet af (volgens grootmoeders wijsheid: “Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd”).

De zaakvoerder toont een toetsenklavier voor het openen van een geautomatiseerde poort. De klant houdt het toetsenklavier vast. De zaakvoerder geeft uitleg over het gebruik van de automatisatie.

AUTOMATISATIE

Gezien Benjamien ook software architect is, kan hij zijn hart ophalen bij geautomatiseerde poorten. Speciale programmaties of simpele open-en-dicht-knopjes geven hem die extra afwisseling die de job heel variërend maakt.

Benjamien is geen geboren verkoper, maar hij is meester in zijn vak. Wanneer je hem spreekt over jouw project, dan voel je zijn enthousiasme en (h)erken je zijn kennis. Hij geeft je in alle eerlijkheid advies, zelfs wanneer dit “spreekt tegen zijn winkel”. Hij houdt rekening met je droom én je budget. Je weet niet wat je mist, tot wanneer je een gesprek had met Benjamien.

Benjamien geeft uitleg over de automatisatie van een poort aan een echtpaar.

WAAROM KIEZEN VOOR LASTAMAR?

  • de zaakvoerder werkt zelf mee
  • eerlijk en creatief-met-budget advies
  • vlotte communicatie: je spreekt rechtstreeks met de zaakvoerder
  • specialisatie in aluminiumconstructie
  • 3D tekening voor productie

mail@lastamar.be
+32 9 396 80 08
BE 0538.659.212

Spieveldstraat 45 | 9160 Lokeren
Industrieterrein E17/3