TRAPPEN

Je kan inderdaad een trap kopen bij de lokale doe-het-zelf… Op dit eigenste moment verwacht je nu een “maar” van ons? Natuurlijk! Dit is even voorspelbaar als je tiener die voor het eerst te laat thuis komt, “omdat de ketting van de fiets lag”. Hier gaan we dus:

Maar, die lokale doe-het-zelf heeft niet het maatwerk dat wij bieden. We passen de trap volledig aan. Niet alleen aan de hoogte en de breedte van de beschikbare ruimte, maar ook aan de frequentie in gebruik, de belasting die de trap te verduren krijgt, de (weers)omstandigheden waarin die komt te staan, … En wat voor jou uiteraard het interessantst is: de prijzen zijn vergelijkbaar.

We specialiseren ons in metalen buitentrappen. Waarom? Omdat we dit het liefste doen. Misschien ook omdat we investeerden in een hoogtewerker en Benjamien graag van iedere gelegenheid gebruik maakt om van de grond te gaan ;-)) ?

Wanneer het een uitdaging is om de trap te bevestigen, slaagt Benjamien erin om op een creatieve manier idee├źn uit te werken, vooral rekening houdend met je “portemonnee” (wij zeggen niet graag budget, want we kunnen ons niet voorstellen dat iemand zelfs met een ruim budget, graag zomaar teveel uitgeeft). Tegenwoordig is het bij nieuwbouwprojecten vaak een probleem i.v.m. koudebruggen en dikke lagen isolatie waarin niets kan/mag geboord en bevestigd worden.

mail@lastamar.be
+32 9 396 80 08
BE 0538.659.212

Spieveldstraat 45 | 9160 Lokeren
Industrieterrein E17/3