TERRAS-OVERKAPPING

Wie houdt er nu niet van genieten op je eigen terras? Wij in ieder geval. Buitenlucht, vogeltjes fluiten, frisse lentegeuren, …

Waar houden we niet van? Het gedurig aan insmeren tegen zonnebrand (want Benjamien heeft een echt wit velleke), het toeknijpen van de ogen, want het sterke daglicht doet de ogen van de dochter wateren, het opzetten van de nergens-te-bespeuren-zonnebril (die Kelly nooit kan vinden gezien ze die steeds wel ergens achterlaat), het verhuizen en versleuren van de paraplu (er zit altijd wel iemand terug in de zon),… Kortom bij ons is het meestal een heel gedoe om buiten te vertoeven.

Eerlijk? We vergeten ook vaak de paraplu te sluiten, wanneer we op stap of slapen gaan. Daardoor hebben we al diverse paraplu’s moeten vervangen… We geven het je ervaringsgewijs mee: modellen die windbestendig zijn, bestaan niet! Daarnaast zijn de kussens van de zittingen dikwijls kleddernat. Helaas hebben we in ons Belgenland nog zomerse regenbuien, zelfs bij warme temperaturen en combineer dat met een drukke vergeetachtige levensstijl. Inderdaad, wij vergeten ze binnen te leggen en de kinderen zijn er te nonchalant over.
Herken je onze gezinssituatie? Dan streef je waarschijnlijk evenveel als onszelf naar dé oplossing: de terrasoverkapping.

We bieden bij Lastamar verschillende mogelijkheden aan:

  • het stijlvolle Renson terrasoverkapping aanbod
  • de budgetvriendelijke Verano oplossing
  • alle maatwerk terrasoverkapping voor specialere situaties/omstandigheden

We komen bij jou langs en bespreken jullie wensen. We bekijken het “hoeveel-mag-het-kosten”, het “waar-moet-het-komen”, het “hoe-wil-je-dat-het-eruit-ziet”, maar ook de “pas-op-voor”. We vinden het belangrijk om onze ervaring mee te geven. Jullie moeten ten volle kunnen genieten van de terrasoverkapping, en niet later spijt hebben van “hadden-we-dat-maar” of “misschien-hadden-we-eerder-zo…”. Wij zijn ervan overtuigd wanneer we samen met jullie alle hoofden bijeensteken, we het ideale buitenleefmoment voor jullie bekomen.

mail@lastamar.be
+32 9 396 80 08
BE 0538.659.212

Spieveldstraat 45 | 9160 Lokeren
Industrieterrein E17/3