AUTOMATISATIE

Onder automatisatie verstaan jij en ik “op een knopje duwen en er gebeurt iets”. Voor Benjamien is het iets veel groters: hij programmeert, ontwerpt software, regelt instellingen,… Het is voor hem een uitdaging om verder te gaan dan de standaard software, maar met een groter gebruiksgemak, duidelijker hanteerbaar en met oneindig veel mogelijkheden.

Ben jij eerder een liefst-zo-weinig-mogelijk-knopjes-type? Dan hoef je helemaal niet onder te doen voor de ultra-spaceshuttle-types op vlak van mogelijkheden. Je kan je poort met evenveel mogelijkheden door Benjamien laten programmeren. Je hoeft niet in te boeten op instellingen, louter en alleen omdat je allergisch bent aan ingewikkelde handleidingen.

Wist je dat poorten kunnen gecombineerd worden met een toetsenklavier en vingerafdrukken (maar dan moet je evengoed nog steeds in de regen je poort openen), met afstandsbediening, sensoren, camera’s, alarm,… Als je het hem zou vragen, kan Benjamien zelfs je mixer aan je hekken koppelen (maar het nut daarvan ontglipt ons eventjes).

Ben je van plan om je tuin (her)aan te leggen? Neem gerust contact op met Benjamien, hij vertelt je met plezier welke nutsvoorzieningen je nu reeds kan leggen of hij duidt het aan op je tuinontwerp. Zelfs wanneer je poort een 10-jaren plan is. Op deze manier vermijd je in de toekomst extra werken om elektriciteitskabels te trekken naar je poort (want een poort opent zichzelf niet op A4 batterijtjes).

Trek je je er liever niets van aan? Geef ons de gegevens van je tuinaanlegger, we regelen het voor je. (Trakteer ons bij het volgende bezoek op een koffie en we staan even!)

De kostprijs van een schuifpoort of draaipoort verhoogt grotendeels door de automatisatie. We gebruiken niet het goedkoopste systeem, omdat we kwaliteit willen bieden. Het is de bedoeling dat een automatisch hekken je leven gemakkelijker maakt en zekerheid biedt! Bij goedkope systemen loop je het risico dat op cruciale momenten de automatisatie van je draaipoort “foert” zegt… daar sta je dan: in de regen, klaar om naar je werk te vertrekken, met een huilend kind op de achterbank. Op de radio hoor je dan een spotje over je “inwendige Ludo”… Dat is het moment waarop je dat duistere gedeelte van jezelf leert kennen!

Oh, wist je dat we voor jouw bestaande poort een automatisatie kunnen voorzien? Of de oude-maar-die-werkt-nog-goed-poort bij je (groot)ouders kunnen aanpassen tot een geautomatiseerde poort (en hiervoor zelfs subsidies kunt ontvangen)?

mail@lastamar.be
+32 9 396 80 08
BE 0538.659.212

Spieveldstraat 45 | 9160 Lokeren
Industrieterrein E17/3