AUTOMATISATIE BESTAAND HEKKEN

20/12/2021

Onlangs mochten we een automatisatie op een bestaand hekken plaatsen. Je merkt op de foto dat we de motor in een stevige doos verpakken (om in de kerstsfeer te blijven;-)) Hierbij proberen we steeds de originele kleur van het hekken te gebruiken.

In dit geval ging het wat moeilijker. De kleurcode vermeld op de factuur van de leverancier van het hekken, bestaat niet. We zochten tot wanneer we de juiste kleur te pakken kregen. Zeg nu zelf, wit en wit is geen wit hé!! De dames onder ons weten wel wat we bedoelen. Je gaat voor exact dezelfde tint ofwel voor colorblocking, of het nu over een blouse bij een rok gaat of over automatisatie bij een hekken… het komt steeds op hetzelfde neer. We voelen ons nu een beetje de Jani van de poortenmakers.

We slaagden in onze opzet. De motor en de automatisatiesturing zitten keurig en veilig ingewerkt, alsof ze er altijd al waren.

We wensen onze klanten veel plezier van hun blijf-gerust-in-de-auto-zitten-terwijl-het-regent-terwijl-het-elektrische-hekken-vanzelf-opent automatisatie.

Sensor, motor en sturing van de automatisatie
De aandrijving van de motor zorgt dat het hekken automatisch opent en sluit
Een bestaand hekken, voorzien van automatisatie met sensoren
Elektrisch hekken met automatisatie en toetsenklavier
Bestaand hekken met automatisatie en videofonie

Beste wensen | McGyver poort

mail@lastamar.be
+32 9 396 80 08
BE 0538.659.212

Spieveldstraat 45 | 9160 Lokeren
Industrieterrein E17/3